Smerter

Smerter

 

Jeg behandler blandt andet mavepine, hovedpine, rygsmerter, skuldersmerter, musearm og uens benlængde.

 

Behandlingen omfatter kostomlægning, energiterapi, tryk på akupressurpunkter, zoneterapi og afspænding. Nogle smerter kan fjernes på få minutter, mens andre kræver ændrede kostvaner og kropsholdning. 

 

Jeg lægger stor vægt på, at du selv skal forstå årsagerne til dine smerter, og at du får overskuelig vejledning til at blive smertefri. 

“Jeg havde i 8 til 10 uger haft ondt i maven og smerten trak ned i min lænd. Urmila satte mig på en skrap kur, men det var det hele værd for efter en måned var mine smerter væk -  ligesom min trang til søde sager. "


- Mand, 47 år, Ry

“Jeg havde i ca. 7 år følt, at min krop var ude af balance. Jeg mærkede det spedielt i mine knæ, fingre og i alle led, som gjorde ondt. Urmila anbefalede en kur til mig og afbalancerede mig på forskellige måder, og nu har jeg ikke ondt i kroppen mere, og mit eksem på hagen er også væk” 


Rikke, 50 år, Ry


SMS:  "Hej Urmila, vil blot sige tusind tak for i dag!! Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, men min arm og skulder har det bare SÅ meget bedre efter sessionen i dag, og jeg kan nu se frem mod ferien med større ro. "

 

- Camille, 39, Ry